Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2016

Open Coffee Thessaloniki LXII, 21/03/2016

Η 62η συνάντηση του Open Coffee Thessaloniki έρχεται τη Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016 στον Πολυχώρο WE. Η ατζέντα έχει τρεις νέες παρουσιάσεις και ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και δικτύωση.

Ομιλίες:
  • Nikolas Nikou, ιδρυτής και CEO, θα παρουσιάσει το όραμα τοu Classter για το ανοιχτό σχολείο του μέλλοντος.
  • Ο Γιώργος Νώλης, συνιδρυτής και CEO της Lancom, 100% ελληνικής εταιρείας πάροχο υπηρεσιών cloud, παρουσιάζει το "Everything as a Service", το επόμενο βήμα στην εξέλιξη των υπηρεσιών cloud καθώς και τα οφέλη αυτού για τις Ελληνικές εταιρίες.
  • Οι Apostolos Apostolakis, Γιώργος Δημόπουλος και Stefanos Katsimpas, συνιδρυτές της VentureFriends, θα παρουσιάσουν το νεότερο venture capital fund του ελληνικού οικοσυστήματος.
  • Ο Μιχάλης Χαβούζης, CEO της Β.Ε.ΠΕ TΕΧΝΟΠΟΛΗΣ παρουσιάζει το Business Incubation Center of CERN Technologies που προσφέρει υποστήριξη σε όσους επιθυμούν να αξιοποιήσουν τεχνολογίες που έχουν αναπτυχθεί από το CERN.

Διαδικαστικά:
- Μαζευόμαστε κατά τις 19:30, στο γνωστό φιλικό και καθιερωμένα ανεπίσημο κλίμα για νέες γνωριμίες κι ανταλλαγή απόψεων γύρω από κοινά θέματα ενδιαφέροντος νέων και δραστήριων ατόμων.
- Οι παρουσιάσεις, συνοδευόμενες από σύντομο Q&A θα πραγματοποιηθούν στις 20:15 στον Πολυχώρο WE.
- Mετά τις παρουσιάσεις παραμένουμε στον χώρο για ποτά και χαλαρή δικτύωση.
- Εξ’ ορισμού, η συμμετοχή είναι δωρεάν και ανοικτή προς κάθε ενδιαφερόμενο.