Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Διεθνής Έκθεση Πανεπιστημίων για Μεταπτυχιακά και Διδακτορικά, 21/03, Θεσσαλονίκη

Για μια ακόμη φορά το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας θα συμμετάσχει στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση των κορυφαίων πανεπιστημίων του κόσμου για μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα, QS World Grad School Tour, η οποία διοργανώνεται τη Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016 στο ξενοδοχείο ΜΕΤ στην Θεσσαλονίκη.

Από τις 15.00 μ.μ. έως τις 20.30 μ.μ. φοιτήτριες και φοιτητές θα έχουν την δυνατότητα να διερευνήσουν τις δυνατότητες συνέχισης των σπουδών τους και να συναντήσουν τους Συμβούλους Σταδιοδρομίας και τους υπευθύνους εγγραφών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας καθώς και άλλων δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων, όπως το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το LSE, το King's College, το Imperial College, το Durham, το Bocconi και το University of Edinburg.
Επιπλέον στην έκθεση έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν «QS Υποτροφίες» ύψους 1.700.000 δολαρίων για μεταπτυχιακά και διδακτορικά, όπως και υποτροφίες για TOEFL και IELTS. Παράλληλα μπορούν να παρακολουθήσουν σεμινάρια και εργαστήρια ή να κάνουν έλεγχο βιογραφικού, συμβουλευτική καριέρας και δικτύωση με επιτυχημένους αποφοίτους.
Η είσοδος είναι δωρεάν αλλά απαιτείται η εγγραφή ηλεκτρονικά.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ…