Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

GetOnline Week

Το GetOnline Week είναι μια ετήσια εκστρατεία, που έχει ως στόχο να ενθαρρύνει τους Ευρωπαίους πολίτες να ενισχύσουν τις ψηφιακές τους δεξιότητες, έτσι ώστε να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί στην αγορά εργασίας.

Από το 2010, περισσότεροι από 800.000 νέοι από όλη την Ευρώπη έχουν ενισχύσει τις δεξιότητες τους συμμετέχοντας σε σχετικά προγράμματα.
H HePIS είναι εθνικός εταίρος του GetOnlineWeek 2016 για την Ελλάδα και υλοποιεί προγράμματα για ανέργους, όπως εκπαιδευτικά σεμινάρια εκμάθησης κατασκευής ιστοσελίδων, συνεδρίες σύνταξης βιογραφικού, online συνεδρίες με μέντορες ενώ στο πλαίσιο αυτής διαθέτει 300 πιστοποιήσεις και προγράμματα e-learning για δωρεάν εκπαίδευση, εξέταση και πιστοποίηση σε βασικές δεξιότητες Πληροφορικής.

Αναλυτικά προσφέρονται:
  • Εκπαίδευση: Θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια εκμάθησης κατασκευής ιστοσελίδων (HTML, CSS, Javascript) σε 100 υποψήφιους διάρκειας 30 ωρών.
  • Συνεδρίες Online Mentoring: Mέσω της πρωτοβουλίας της HePIS “Getcoding.gr”, νέοι ηλικίας έως 20 ετών μπορούν να έρθουν σε επαφή με καταξιωμένα στελέχη του κλάδου της Πληροφορικής όπου θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν τα χαρακτηριστικά των επαγγελμάτων στις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Eπικοινωνιών καθώς και να απευθύνουν ερωτήσεις σχετικές με το αντικείμενο σπουδών που σκέφτονται να επιλέξουν.
  • Πιστοποιήσεις ECDL Profile και προγράμματα e-learning: Θα διατεθούν 300 πιστοποιήσεις και προγράμματα e-learning σε μακροχρόνια άνεργους για δωρεάν εκπαίδευση, εξέταση και πιστοποίηση σε βασικές δεξιότητες Πληροφορικής.
  • Συνεδρίες σύνταξης βιογραφικού: Διοργάνωση σεμιναρίων σύνταξης βιογραφικού μέσω skype μέσα από τα οποία 350 υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα να συντάξουν το βιογραφικό τους με την υποστήριξη εξειδικευμένων στελεχών στην ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού.
Περισσότερες πληροφορίες, καταληκτικές ημερομηνίες και δηλώσεις συμμετοχής εδώ…