Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Winter School "Internet of Things: Security, Communication & Application Challenges", 15-16 Δεκεμβρίου, Θεσσαλονίκη

Το Ερευνητικό Εργαστήριο Συστημάτων Υπολογιστών, Ασφάλειας και Δικτύων (ΣΥΑΔ) του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και το IEEE ATEITHE Student Branch συνδιοργανώνουν το Winter School με τίτλο "Internet of Things: Security, Communication & Application Challenges" την Παρασκευή 15 και Σάββατο 16 Δεκεμβρίου (10:00-18:00) στο ΑΤΕΙΘ (Αίθουσα ΦΙΛΙΠΠΟΣ, κεντρικός διάδρομος).
Το Winter School περιλαμβάνει ως ομιλητές διακεκριμένα στελέχη εταιριών, ερευνητές και ακαδημαϊκούς από το εξωτερικό και την Ελλάδα.
  • Αναλυτικό πρόγραμμα εδώ…
Το Winter School διοργανώνεται ώστε να τιμήσει την επίσκεψη στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής του ΑΤΕΙΘ της Επίκουρης Καθηγήτριας Φωτεινής Μπαλδιμτσή (George Mason University, USA), Fellow του Greek Diaspora Fellowship Program (GDFP). Η Δρ. Μπαλδιμτσή έχει επιλεγεί να συνεργαστεί με το Ερευνητικό Εργαστήριο ΣΥΑΔ στα πλαίσια του Έργου “Curriculum Co-Development, Research Collaboration and Student Mentoring in Blockchains for the Internet of Things (IoT)”. Το πρόγραμμα GDFP υλοποιείται από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος με χρηματοδότηση στο Institute of International Education (IIE) σε συνεργασία με το Fulbright Foundation in Greece. Το Winter School υποστηρίζεται και από την επιστημονική επιτροπή IEEE ComSoc Information Infrastructure and Networking Technical Committee (TCIIN).
  • Η είσοδος είναι ελεύθερη αλλά είναι υποχρεωτική η εγγραφή εδώ…
Στους συμμετέχοντες θα απονεμηθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης. Υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης μίας από τις δύο ημέρες του Winter School.








-------------------------------------------------------------------------------
Μεταπτυχιακό στα Πληροφοριακά Συστήματα, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας
Έναρξη: Φεβρουάριος 2018.
Διάρκεια Σπουδών: Τρία εξάμηνα.
Υποβολή αιτήσεων: έως 22/01/2018.
Πληροφορίες εδώ...