Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Ημερίδα με θέμα «Internet of Things: The exciting world of ANDROID THINGS by Google Developers»

Την Τετάρτη 5 Απριλίου 2017, η Ακαδημία Ρομποτικής και οι Google Developers Θεσσαλονίκης διοργανώνουν ημερίδα με θέμα το Internet of Things και πως αυτό συνδυάζεται με το Android Things. Η ημερίδα θα ξεκινήσει στις 18:15, ενώ η εγγραφές θα ξεκινήσουν από τις 18:00 στον χώρο της Αίθουσας Συνεδρίων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στον 1ο όροφο.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με μία σύντομη παρουσίαση της Ακαδημίας Ρομποτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και της κοινότητας των Google Developers Thessaloniki. Στην συνέχεια θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας των δύο αυτών στρατηγικών φορέων τεχνολογίας και εκπαίδευσης στην Ελλάδα καθώς και τις δράσεις που θα ξεκινήσουν από κοινού το ερχόμενο διάστημα.
Η κεντρική ομιλία - TechTalk θα έχει θέμα: "Εισαγωγή στον κόσμο του Android Things". Εισηγητής θα είναι ο Γεώργιος Κορτσαρίδης - Μηχ. Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών και μέλος Google Developers Thessaloniki. Η εμπειρία του πάνω στο θέμα με εργασία τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Αμερική είναι το καλύτερο εφόδιο προκειμένου να μας παρουσιάσει με τον πιο ολοκληρωμένο τρόπο την νέα αυτή τεχνολογία καθώς και την χρησιμότητά του IoT στην καθημερινότητά μας. Θα ακολουθήσει συζήτηση και ερωτήσεις.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ…