Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Workshop με θέμα «Αξιοποίηση του Διαδικτύου & των Social Media» στη Zootechnia 2017

Ένα από τα πιο δημοφιλή ζητήματα για το σύγχρονο επιχειρηματικό κοινό, όπως η "Αξιοποίηση του Διαδικτύου και των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης προς όφελος μίας επιχείρησης", θα αναπτυχθεί στο πλαίσιο της μοναδικής εξειδικευμένης έκθεσης του κλάδου κτηνοτροφίας – πτηνοτροφίας στην Ελλάδα αλλά και στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων, τη Zootechnia,
η οποία αποτελεί το πιο γόνιμο «έδαφος» για την ανάπτυξη εμπορικών επαφών και συναλλαγών και την ενημέρωση για τις εξελίξεις στον συγκεκριμένο κλάδο.
Οι Σύμβουλοι του Κέντρου Υπηρεσιών Επιχειρηματικής Ανάπτυξης microSTARS στην προσπάθεια τους να συνδυάσουν θεωρία και πράξη υποδέχονται έναν δραστήριο επαγγελματία από τον χώρο του ψηφιακού marketing, τον κ. Stefanos Sklavenitis, Head of Digital, της Flipside Digital Media, ως φιλοξενούμενο εισηγητή του Workshop, να μοιραστεί με τους συμμετέχοντες / εκθέτες τα σημεία-κλειδιά του digital marketing.
Θέματα που θα συζητηθούν:
  • Ποια είναι η σχέση των επιχειρήσεων από τον κλάδο της πτηνοτροφίας – κτηνοτροφίας με την διαδικτυακή επικοινωνία;
  • Πόσο εξοικειωμένοι είναι οι σύγχρονοι κτηνοτρόφοι με τα social media και πώς αυτά δύναται να αξιοποιηθούν προς όφελος της επιχείρησής τους;
  • Υπάρχουν ψηφιακά “εργαλεία” που μπορεί να δώσουν νέα ώθηση στην προώθηση μίας πολύ μικρής ή μικρομεσαίας επιχείρησης;
To workshop διοργανώνεται από το Κέντρο Επιχειρηματικής & Πολιτιστικής Ανάπτυξης (ΚΕΠΑ) και τη δράση microSTARS, στο πλαίσιο διεξαγωγής της Διεθνούς Έκθεσης για την Κτηνοτροφία και Πτηνοτροφία 10η Zootechnia 2017, την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017, από τις 13:00 έως τις 16:00, στην Αίθουσα D, του Συνεδριακού Κέντρου «N. Γερμανός”, Helexpo.
  • Είσοδος Eλεύθερη με προαπαιτούμενη τη Δήλωση Συμμετοχής.
Πληροφορίες και Δηλώσεις Συμμετοχής:
Κέντρο Υπηρεσιών Επιχειρηματικής Ανάπτυξης microSTARS
Αγγελάκη 3, 54621 Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 27 40 33
Email: pagounia@microstars.gr