Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Προκήρυξη Θέσης Επιστημονικού Συνεργάτη - Οικονομολόγου από το ΙΕΝΕ

Το Ινστιτούτο Ενέργειας Ν.Α. Ευρώπης (ΙΕΝΕ) το οποίο είναι μη κερδοσκοπικός και μη κυβερνητικός οργανισμός ο οποίος δραστηριοποιείται στον ευρύτερο ενεργειακό τομέα ζητεί να προσλάβει έμπειρο επιστημονικό συνεργάτη με σύμβαση ορισμένου χρόνου διάρκειας ενός (1) έτους, ο οποίος να έχει μελετητική εμπειρία σε οικονομικά και ενεργειακά θέματα.

Το κύριο έργο του συνεργάτη που θα προσληφθεί θα είναι η ετοιμασία τακτικών ενημερωτικών δελτίων με οικονομικά και ενεργειακά στοιχεία, η σύνταξη μελετών ενεργειακής – οικονομικής θεματολογίας και η υποστήριξη της Διοίκησης στην σύνταξη και υποβολή προτάσεων σε Ελληνικούς και διεθνείς φορείς.
Για να αντεπεξέλθει ικανοποιητικά στις απαιτήσεις της θέσης, ο υποψήφιος που θα προσληφθεί θα πρέπει να διαθέτει τα παρακάτω απαραίτητα προσόντα:
  1. Πτυχίο Ανώτατης Σχολής Οικονομολόγου με Μεταπτυχιακό σε οικονομικά και επιχειρηματικά θέματα.
  2. Η κατοχή μεταπτυχιακού διπλώματος είναι απαραίτητη.
  3. Αποδεδειγμένη εμπειρία, γνώσεις και ικανότητες στην μελέτη οικονομικών και ενεργειακών θεμάτων και τη σύνταξη οικονομικών δελτίων.
  4. Η εξοικείωση με αναπτυξιακά Ευρωπαϊκά Προγράμματα και Κοινοτικές χρηματοδοτήσεις θα αξιολογηθεί ως ένα επιπλέον σημαντικό προσόν του ιδανικού υποψηφίου.
  5. Αναλυτική σκέψη, μεθοδικότητα, συνέπεια, υπευθυνότητα, εργατικότητα, δημιουργικότητα, διάθεση ανάληψης πρωτοβουλιών, καθώς και εξοικείωση με την χρήση μικροϋπολογιστών και πολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας.
Προσφέρονται ικανοποιητικές αποδοχές και αξιόλογες προοπτικές εξέλιξης και καριέρας σε ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα στην δ/νση του Ινστιτούτου υπ’ όψιν κας. Αικ. Στεργίου.

Αλεξ. Σούτσου 3, 10671 Αθήνα
Τηλ.: 210-3628457,3640278 –Fax: 210-3646144
www.iene.gr- e-mail: marketing @iene.gr