Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Ενημερωτική εκπομπή για το πρόγραμμα "Erasmus για νέους επιχειρηματίες", 04/06, 19:45

Παρακολουθήστε σήμερα, Τετάρτη 4/6/2014 στις 19:45, την ενημερωτική εκπομπή για το Πρόγραμμα «Erasmus για νέους επιχειρηματίες» στο πλαίσιο της εκπομπής «επιχειρώ+», από τη συχνότητα του FLASH TV Δυτ. Μακεδονίας και διαδικτυακά από το web-tv του σταθμού: http://flash-tv.gr.

Πως μπορούν οι νέοι ή φιλόδοξοι επιχειρηματίες να αποκτήσουν εμπειρία και διασυνδέσεις στο εξωτερικό μέσω επιδοτούμενων προγραμμάτων μετακίνησης, διαμονής και εργασίας δίπλα σε έμπειρους ξένους επιχειρηματίες;
Καλεσμένη η κα. Αποστολίνα Τσαλταμπάση - Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών (ΕΕΔΕΓΕ) - Εθνικός ενδιάμεσος φορέας.
Η εκπομπή "επιχειρώ+" έχει ως κεντρικό άξονα θεμάτων τη Νεανική Επιχειρηματικότητα και την Απασχόληση και παρέχει ενημέρωση για Επιδοτούμενα Σεμινάρια για άνεργους ή εργαζόμενους νέους, για Χρηματοδοτήσεις Νέων Επιχειρηματιών, καθώς και για διάφορα θέματα σταδιοδρομίας. Παράλληλα, ανακοινώνονται όλες οι προκηρύξεις για απασχόληση στις Τοπικές Δημοτικές Επιχειρήσεις στις επιχειρήσεις του ευρύτερου Δημόσιου Τομέα και μελετώνται περιπτώσεις τοπικών επιτυχημένων ή/και αποτυχημένων Επιχειρήσεων.

Η εκπομπή μεταδίδεται κάθε Τετάρτη στις 19:45, μετά το απογευματινό Δελτίο Ειδήσεων του σταθμού και σε επανάληψη κάθε Σάββατο στις 12:00 από τη συχνότητα του FLASH TV Δυτ. Μακεδονίας.