Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Εμπειρίες μετασχηματισμού επιχειρήσεων και δημοσίων φορέων στο Oracle CloudWorld

Η Oracle παρουσιάζει το Oracle CloudWorld, μια σειρά εκδηλώσεων στις οποίες ανώτερα στελέχη της Oracle, πελάτες και συνεργάτες της, καθώς και πρόσωπα που επηρεάζουν σημαντικά τη διαμόρφωση απόψεων στον κλάδο, θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους ως προς το μετασχηματισμό των επιχειρήσεών τους χρησιμοποιώντας το Oracle Cloud.
Η έναρξη των εκδηλώσεων Oracle CloudWorld έρχεται λίγο μετά από τη διεύρυνση του χαρτοφυλακίου υπηρεσιών Oracle Cloud στο Oracle OpenWorld 2012. Ο Πρόεδρος της Oracle, Mark Hurd, κηρύσσει σήμερα την έναρξη του Oracle CloudWorld στο Ντουμπάι.  Το Oracle CloudWorld θα περιλαμβάνει εκδηλώσεις σε διάφορες πόλεις σε όλο τον κόσμο, όπως: Λονδίνο, Λος Άντζελες, Πόλη του Μεξικό, Βομβάη, Μόναχο, Νέα Υόρκη, Σιγκαπούρη, Σίδνεϋ και Τόκιο.
Στις βασικές συνεδρίες θα γίνουν παρουσιάσεις για τη στρατηγική της Oracle και το σχέδιο εξέλιξης για τις λύσεις cloud και κοινωνικών δικτύων. Θα ακολουθήσουν ενότητες για στελέχη επιμέρους τομέων, που θα επικεντρωθούν σε θέματα που αφορούν στις Πωλήσεις και στο Marketing, στην Εξυπηρέτηση και Υποστήριξη πελατών, στο Ανθρώπινο Δυναμικό και στη Διαχείριση ταλέντου, καθώς και στα Χρηματοοικονομικά και στις Επιχειρησιακές Λειτουργίες.
Στο Oracle CloudWorld θα υπάρχουν ενότητες για προγραμματιστές εφαρμογών και διαχειριστές βάσεων δεδομένων (DBA), που θα επικεντρωθούν στους τρόπους χρήσης των Oracle Database και Java Cloud Services. Έμφαση θα δοθεί, επίσης, στο πώς μπορούν οι οργανισμοί να αξιοποιήσουν με το βέλτιστο τρόπο τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να παρακολουθούν τις δραστηριότητες, να έρχονται σε επαφή και να προωθούν προϊόντα/υπηρεσίες στους πελάτες τους. Στελέχη της Oracle, μαζί με πελάτες και συνεργάτες της, θα μοιραστούν ιδέες ως προς το μετασχηματισμό των επιχειρήσεων και την απόκτηση ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος μέσα από τεχνολογίες όπως το cloud, τα κοινωνικά δίκτυα και οι φορητές συσκευές, ώστε να προωθηθεί η καινοτομία σε όλους τους επιμέρους τομείς.
Το Oracle Cloud είναι το πιο ολοκληρωμένο περιβάλλον cloud στον κόσμο και χρησιμοποιείται καθημερινά από περισσότερους από 25 εκατομμύρια χρήστες και 10.000 οργανισμούς.
Ο Thomas Kurian, Executive Vice President Product Development, Oracle, δήλωσε:
«Το Cloud computing μετασχηματίζει τις επιχειρήσεις και το IT καθώς καθιστά εφικτές νέες υπηρεσίες που φέρνουν αξία, επιταχύνουν την καινοτομία και μειώνουν το κόστος σε όλη την επιχείρηση. Για να βοηθήσουμε τους πελάτες να αποκομίσουν αυτά τα οφέλη, ξεκινάμε τη σειρά εκδηλώσεων Oracle CloudWorld. Μέσα από έναν συνδυασμό βέλτιστων πρακτικών, πρωτοποριακής πληροφόρησης και προσαρμοσμένου περιεχομένου, οι εκδηλώσεις θα βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν το περιβάλλον cloud για να προωθήσουν τη σημερινή και μελλοντική επιτυχία τους».

Εγγραφή στο Oracle CloudWorld: http://oracle.com/cloudworld