Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

“Make it happen: Thessaloniki Success Stories”, 12/7

Σε τελική ευθεία η εκδήλωση-party “Make it happen: Thessaloniki Success Stories” που διοργανώνει η Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας  την Τρίτη 12 Ιουλίου, στις 20.30 στο αμφιθέατρο «Κήπος των Εποχών», στη νέα παραλία Θεσσαλονίκης.

Έξι νεοφυείς ομάδες (start ups) της Θεσσαλονίκης που διακρίθηκαν στους φετινούς διαγωνισμούς του Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότητας (Hellenic Entrepreneurship Award) και του Energy Globe, θα παρουσιάσουν στο κοινό το δικό τους success story και θα μεταφέρουν την εμπειρία τους σε ότι αφορά τη νεοφυή επιχειρηματικότητα. 
Πρόκειται για τις start up προσπάθειες των Athlenda, Bio2chp, Bubbllz, Carealia, Fieldscale και Elektronio. Τα μέλη των ομάδων θα μοιραστούν την εμπειρία τους και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν σε όλη τη διαδρομή τους μέχρι σήμερα.
Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην εκδήλωση, πρέπει να γνωρίζουν ότι η εγγραφή είναι απαραίτητη στο site http://www.thessinnozone.gr 

Περιμένουμε να σας δούμε από κοντά για ένα χαρούμενο καλοκαιρινό βράδυ γεμάτο επιχειρηματικές ιδέες, μουσική, networking και happenings!