Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Open Startup Showcase

To Open Startup Showcase είναι ένα μηνιαίο meeting που απευθύνεται σε νέους και δημιουργικούς ανθρώπους της Θεσσαλονίκης. Σκοπός του meeting είναι να παρουσιαστούν περιπτώσεις ομάδων της πόλης, οι οποίοι παρά τις αντίξοες συνθήκες της εποχής, έχουν ξεκινήσει να υλοποιούν την επιχειρηματική τους ιδέα βασισμένοι σε προσωπική δουλειά και μεράκι.
Η παρακολούθηση του event δεν απαιτεί εγγραφή και είναι εξ'ορισμού δωρεάν. Στο πρώτο event θα παρουσιαστούν οι περιπτώσεις των ομάδων:
  • Aterin medical tourism - Σταύρος Ιωαννίδης
    Η Aterin.com είναι το πρώτο διαδικτυακό marketplace για υπηρεσίες υγείας στον χώρο του ιατρικού τουρισμού. Συνδέει με πολύ απλό τρόπο παρόχους υγείας με ταξιδιώτες υγείας.
  • Sociallgreen - Βαγγέλης Αλμπανίδης
    Η πρώτη ολοκληρωμένη πλατφόρμα κοινωνικής ανακύκλωσης. Η Sociallgreen μεταφέρει την ανακύκλωση στο επίπεδο του Internet, οπού οι πολίτες μπορούν να ανακυκλώνουν παίζοντας.
  • Skyworks(http://skyworks.gr/) BOSS - Γιάννης Παπίκας
    Το BOSS είναι ένα αυτοματοποιημένο σύστημα διαχείρισης πόρων για τις επιχειρήσεις. Η δομή του συστήματος προσφέρει ενοποιημένη διαχείριση και σύνδεση των πελατών με όλες τις επιχειρήσεις.
  • Επιπλέον θα υπάρξει και σύντομη παρουσίαση του VIBE(http://www.vibeproject.eu/), ενός νέου προγράμματος υποστήριξης startup επιχειρήσεων.
Πότε: Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2014, 7:30, Coho, Ναπολέοντος Ζέρβα 10, Θεσσαλονίκη.