Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Open Coffee Thessaloniki XVLIII, Τρίτη 25/02

Το Open Coffee Thessaloniki συναντιέται για 48η φορά την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου, με τέσσερις νέους προσκεκλημένους που θα μοιραστούν την startup εμπειρία τους. Οι παρουσιάσεις θα πραγματοποιηθούν στις 20:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Νέου Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης.

Ομιλίες:
  • Ο Νάσος Αναλογίδης θα παρουσιάσει το Zoottle, την υπηρεσία που αλλάζει την εμπειρία του δωρεάν wi-fi αξιοποιώντας τα social media, σε χώρους εστίασης, ξενοδοχεία και καταστήματα.
  • Η Στέλλα Κάσδαγλη, δημοσιογράφος, συγγραφέας και συνιδρύτρια του Women On Top, θα μιλήσει για το αν και πώς ένα δίκτυο mentoring μπορεί να ενισχύσει τις επαγγελματικές και επιχειρηματικές επιδιώξεις των γυναικών, τι σημαίνει σήμερα networking και πώς η εμπειρία των προηγούμενων μπορεί να μας βοηθήσει να μην επανεφεύρουμε τον τροχό, κάθε φορά.
  • Ο Παναγιώτης Βρυώνης  Founder & CEO της Longaccess, θα παρουσιάσει την εταιρεία και την υπηρεσία μακροχρόνιας αποθήκευσης δεδομένων που αυτή προσφέρει.
  • Ο Αλέξης Βαλούρδος Διευθύνων Σύμβουλος του Supergiftme.gr παρουσιάζει την online εφαρμογή που εξασφαλίζει πως όλοι στην παρέα δίνουν και παίρνουν πάντα το τέλειο δώρο. Μέσω του Supergiftme, κάθε χρήστης διαλέγει οποιοδήποτε δώρο βρει online και οι φίλοι του συνεισφέρουν χωρίς να βλέπει ποτέ κανείς το ποσό.
Διαδικαστικά:
- Μαζευόμαστε κατά τις 19:30, στο γνωστό φιλικό και καθιερωμένα ανεπίσημο κλίμα για νέες γνωριμίες κι ανταλλαγή απόψεων γύρω από κοινά θέματα ενδιαφέροντος νέων και δραστήριων ατόμων.
- Οι παρουσιάσεις, συνοδευόμενες από σύντομο Q&A θα πραγματοποιηθούν στις 20:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Νέου Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης.
- Εξ’ ορισμού, η συμμετοχή είναι δωρεάν και ανοικτή προς κάθε ενδιαφερόμενο.