Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Υπάλληλος μεταφράσεων και γραφιστικών εργασιών, LIDL, Θεσσαλονίκη

Τα καθήκοντά σας: Ανήκετε στον Τομέα Αγορών και εργάζεστε στις κεντρικές μας εγκαταστάσεις, στη Θεσσαλονίκη. Υποστηρίζετε την καθημερινή ροή εργασιών του τομέα και αναλαμβάνετε μεταφράσεις κειμένων από/σε Γερμανικά και Ελληνικά. Ασχολείστε με τη σήμανση και τον έλεγχο των ετικετών προϊόντων, καθώς και με το σχεδιασμό συσκευασιών, σε συνεργασία με διαφημιστικές εταιρίες.
Παράλληλα, πραγματοποιείτε έλεγχο των συσκευασιών πριν την τελική εκτύπωση, πραγματοποιώντας επισκέψεις σε εξωτερικούς συνεργάτες. Εργάζεστε σε βάρδιες πλήρους απασχόλησης.

Το προφίλ σας
Είστε απόφοιτος -η ανώτατης εκπαίδευσης και έχετε εμπειρία σε γραφιστική και σε Flexible Packaging. Γνωρίζετε απαραίτητα άριστα Γερμανικά σε προφορικό και γραπτό επίπεδο, καθώς η καθημερινή σας εργασία απαιτεί χρήση της γερμανικής γλώσσας. Επιπλέον, χειρίζεστε άψογα την ελληνική γλώσσα. Διαθέτετε ευχέρεια στη χρήση εφαρμογών MS Office (Excel, Word, Powerpoint), καθώς και δίπλωμα ΙΧ. Τα προσωπικά σας γνωρίσματα είναι σημαντικά για εμάς. Σας διακρίνουν άριστες δεξιότητες επικοινωνίας, συνέπεια και ομαδικό πνεύμα.

Τι προσφέρουμε
Εργάζεστε σε ένα σύγχρονο και οργανωμένο περιβάλλον. Αμείβεστε με ελκυστικές αποδοχές, αξιόλογες παροχές και επιπρόσθετη ιδιωτική ιατρική ασφάλιση. Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσής σας είστε έτοιμος-η να αντεπεξέλθετε στις προκλήσεις της θέσης και να ενσωματωθείτε στη φιλοσοφία της εταιρίας μας.

Για υποβολή βιογραφικού εδώ…