Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Startup weekend Τhessaloniki 5-6-7 Απριλίου


To Startup Weekend αποτελεί ένα μαραθώνιο δημιουργικής επιχειρηματικότητας στον οποίο οι συμμετέχοντες επιχειρούν να σχηματίσουν, να εξελίξουν και να παρουσιάσουν μέσα σε 54 ώρες μια επιχειρηματική ιδέα που μπορεί να αποτελέσει αληθινή επιχείρηση. Περισσότερες από 400 πόλεις στον κόσμο οργανώνουν StartUp weekends ενώ πολλές επιχειρήσεις έχουν γεννηθεί κατά την διάρκειά τους.
Με το σύνθημα του Start Up weekend “no talk - all action”, ο διαγωνισμός αυτός ξεφεύγει από στερεότυπες λογικές ενώ το κύρος του Kaufman foundation, η απολύτως εθελοντική συμμετοχή των οργανωτών και των αξιόλογων συντελεστών της εγγυώνται την επιτυχία του.
Η εκδήλωση είναι η πρώτη του θεσμού αυτού που γίνεται στη Θεσσαλονίκη στις 5-6-7/4/2013 στις εγκαταστάσεις του Αμερικανικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης που προσέφερε τους χώρους του στους οργανωτές.
Κεντρικός καλεσμένος της εναρκτήριας ημέρας είναι ο Πωλ Εφμορφίδης Διευθύνων Σύμβουλος της CocoMat. Εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες μπορεί κανείς να δει στο website του τοπικού  διαγωνισμού http://thessaloniki.startupweekend.org/, καθώς και στο https://www.facebook.com/swthessaloniki με μετασχηματισμένο το σήμα του κατόπιν αδείας για «ενδοποιότητα» ενημερώνεται καθημερινά.
Δείτε το video σχετικά με το τι είναι το Startup Weekend.