Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019

Απολογισμός ημερίδας “Γράψε τον σωστό κώδικα για την καριέρα σου: Top-10 ΙΤ Management Skills”

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα που διοργάνωσε το Δ.Π.Μ.Σ. στα Πληροφοριακά Συστήματα (MIS) μαζί με το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας σε συνεργασία με την εταιρεία GRecruitment, στις 26/11/2019.
Σε μια κατάμεστη από φοιτητές αίθουσα, τα στελέχη της  GRecruitment, κ. Σταύρος Αντωνίου, κ. Πασχαλίνα Μικιέ και κ. Σοφία Νικήτα, ανέλυσαν  τις τάσεις της αγοράς εργασίας στον τομέα της πληροφορικής και προχώρησαν σε μια σύγκριση μεταξύ της ελληνικής και της ευρωπαϊκής αγοράς εργασίας δίνοντας συγκεκριμένα παραδείγματα.
Στη συνέχεια παρουσίασαν και ανέλυσαν τα Top-10 ΙΤ Management Skills, δηλαδή τις κυριότερες δεξιότητες που ζητούνται σήμερα από τους εργοδότες και έδωσαν πρακτικές συμβουλές όσον αφορά την υποβολή αιτήσεων-βιογραφικών για θέσεις εργασίας.
Στο τελευταίο μέρος της ημερίδας πραγματοποιήθηκαν διαδραστικές ασκήσεις με τη συμμετοχή των παρευρισκομένων, με σκοπό την κατανόηση των απαιτήσεων-προσδοκιών των πιθανών εργοδοτών αλλά και του τρόπου αξιολόγησης των αιτήσεων και των συνεντεύξεων.
Την ημερίδα συντόνισε η κ. Παναγιωτίδου Σοφία, υπεύθυνη του Γραφείου Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας - Προϊσταμένη Τμήματος Σπουδών, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο Διευθυντής του Δ.Π.Μ.Σ. στα Πληροφοριακά Συστήματα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, κ. Ελευθεριάδης Ιορδάνης.

* Η παρουσίαση των στελεχών της GRecruitment είναι διαθέσιμη εδώ…



Περισσότερες φωτογραφίες από την εκδήλωση μπορείτε να βρείτε στη σελίδα του MIS στο Facebook