Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

Εκδήλωση με θέμα “Technology VS Human: the business case”, 10/04, Θεσσαλονίκη

Η τεχνολογία εξελίσσεται καθημερινά με ραγδαίους ρυθμούς, μεταμορφώνοντας την κουλτούρα και το περιβάλλον γύρω μας. Συχνά ακούμε για κάτι νέο που ανακαλύφθηκε και θα αλλάξει τον τρόπο ζωής, εργασίας αλλά και σκέψης. Λέξεις όπως AR, Blockchain, social media, cloud, bitcoin έχουν γίνει οικείες. Ωστόσο, τώρα τελευταία, παρατηρείται δυσπιστία και ανασφάλεια των καταναλωτών ως προς την εισβολή της τεχνολογίας στην προσωπική τους ζωή. 

Σε αυτό το κλίμα, πώς μπορεί μία επιχείρηση να εκμεταλλευτεί τις εξελίξεις τις τεχνολογίας, ενώ παράλληλα να έχει στο κέντρο της τον πελάτη; Με ποιο τρόπο μπορούν οι πελάτες να οδηγήσουν μια επιχείρηση στην επιτυχία; Μπορεί το Human Centered Design να είναι το κλειδί για τη μετάβαση μιας εταιρείας στη νέα εποχή;
Οι απαντήσεις θα δοθούν στην εκδήλωση “Technology VS Human: the business case”, που διοργανώνεται από το Hellenic Design Centre, τo ΚΕΠΑ, τους Industry Disruptors Game Changers και το Cumulus, την Τετάρτη 10 Απριλίου, ώρες 17.00-20.00 στις εγκαταστάσεις του Hellenic Design Centre, εντός του OK!Thess.
Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις εγγραφής εδώ…