Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

1ο University Business Conference, 2-3 Μαρτίου, Θεσσαλονίκη

Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης (ΑΤΕΙΘ) σε συνεργασία με τη Helexpo, διοργανώνει, στο πλαίσιο της 28ης ΔΕΤΡΟΠ, το 1ο University-Business Conference (UBC), στο Συνεδριακό Κέντρο Νικόλαος Γερμανός στις 2-3 Μαρτίου. 

To 1o UBC θα επιδιώξει να συνενώσει , με λογική συνέργειας και θετικής αλληλεπίδρασης, δυνάμεις από το χώρο των επιχειρήσεων τροφίμων και των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων. 
Πιο συγκεκριμένα, θα προτείνει καινοτόμες λύσεις για υφιστάμενα επιχειρηματικά προβλήματα, θα αναδείξει νέες τάσεις και καινοτομίες στον κόσμο των επιχειρήσεων και θα καταγράψει ζητήματα και προβλήματα των επιχειρήσεων με σκοπό τη μέγιστη δυνατή συμβολή στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και την υποστήριξη των επιχειρήσεων τροφίμων και ποτών στη Βόρειο Ελλάδα. 
Θα εξετασθούν οι νέες τεχνολογίες που αυξάνουν τις πωλήσεις, οι νέες κερδοφόρες τάσεις στο λιανεμπόριο τροφίμων, ποτών και καταστημάτων εστίασης, ο εντοπισμός νέων διεθνών αγορών και η ανάπτυξη των εξαγωγών, οι ευκαιρίες χρηματοδότησης για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων τροφίμων και ποτών, η μεγάλη πρόκληση του ηλεκτρονικού εμπορίου, η ποιότητα των προϊόντων, θέματα αιχμής που ενδιαφέρουν τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, ζητήματα που αφορούν επιμέρους κλάδους των τροφίμων και ποτών και άλλα.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου εδώ…

Συμμετοχή-εγγραφή:
Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι δωρεάν - απαιτείται εγγραφή στο συνέδριο αλλά και στη ΔΕΤΡΟΠ.
  • Η εγγραφή στο συνέδριο γίνεται εδώ…
  • Για τη δωρεάν είσοδο στους χώρους της ΔΕΤΡΟΠ (και στο συνέδριο) η εγγραφή γίνεται από εδώ… Μετά την εγγραφή στη ΔΕΤΡΟΠ θα σας αποσταλεί email (check και στα spam) με την ολοκλήρωση της εγγραφής και την εκτύπωση του Visitor Pass.
Για τους φοιτητές είναι απαραίτητη η επίδειξη ακαδημαϊκής ταυτότητας (πάσο).
Για τους Επιχειρηματίες και Στελέχη επιχειρήσεων είναι απαραίτητη η επίδειξη επαγγελματικής κάρτας ή άλλου αποδεικτικού επαγγελματικής ιδιότητας συναφούς με το αντικείμενο της έκθεσης.

Περισσότερες πληροφορίες: http://ubc2019.org