Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

Πρόγραμμα Eταιρικής Υπευθυνότητας «Ανοιχτά Φτερά», για νέους 18-35 ετών


Ο Όμιλος Νovartis ανακοινώνει την έναρξη του Προγράμματος Eταιρικής Υπευθυνότητας «Ανοιχτά Φτερά» σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Βιομηχανικής και Επιχειρησιακής Επιμόρφωσης & Κατάρτισης (Ι.Β.ΕΠ.Ε.-ΣΕΒ). Tο Πρόγραμμα ξεκινά τον Οκτώβριο του 2018 και θα διεξαχθεί στις πιστοποιημένες εγκαταστάσεις του Ι.Β.ΕΠ.Ε σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Βόλο.

Προσφέρει σε 200 συμμετέχοντες ηλικίας 18-35 ετών, κατάρτιση και δυνατότητα πιστοποίησης σε 5 δυναμικά αναπτυσσόμενους τομείς, ενισχύοντας τη θέση των νέων στον επαγγελματικό στίβο.
Τα προσφερόμενα γνωστικά αντικείμενα του προγράμματος είναι τα ακόλουθα: 
  • Web Designer (25 Δ.Ω.) 
  • E-Commerce Consultant (35 Δ.Ω.) 
  • Τουριστικά Επαγγέλματα – Receptionist (45 Δ.Ω.) 
  • Γραμματεία Διοίκησης (35 Δ.Ω.) 
  • Υπάλληλος Οικονομικών Υπηρεσιών (40 Δ.Ω.)

Η πρωτοβουλία απευθύνεται σε άνεργους αποφοίτους πανεπιστημιακών και τεχνικών σχολών AΕΙ, ΑΤΕΙ, καθώς και σε απόφοιτους μεταδευτεροβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ηλικίας 18-35 ετών, ενώ απευθύνεται και σε φοιτητές/σπουδαστές. Όλοι οι παραπάνω πρέπει να έχουν ειδικές γνώσεις, όπου η παρακολούθηση του προγράμματος απαιτεί κάτι τέτοιο. Εκτός από τα γενικά κριτήρια συμμετοχής, που αφορούν στην ηλικία και την οικογενειακή κατάσταση των αιτούντων, και τα ειδικά κριτήρια, που αφορούν στο επίπεδο γνώσεων ανά ειδικότητα, θα υπάρχουν και κοινωνικά κριτήρια, παρέχοντας προτεραιότητα σε ειδικές και ευπαθείς κοινωνικά ομάδες.
Πληροφορίες, δηλώσεις συμμετοχής εδώ…