Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

Εκδήλωση με θέμα «Γέφυρες Γνώσης & Συνεργασίας», Θεσσαλονίκη, 10/09

Θέλετε να μάθετε πως ελληνικές εταιρείες συγκρατούν ανθρώπινο δυναμικό στην Ελλάδα και παράλληλα αποτελούν πόλο έλξης για την επιστροφή εξειδικευμένων Ελλήνων επιστημόνων και επαγγελματιών; Τότε θα πρέπει να κλείσετε θέση στην εκδήλωση Οι «Γέφυρες Γνώσης & Συνεργασίας» στην Θεσσαλονίκη, η οποία θα γίνει τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη!

Θα έχουμε τη χαρά να είναι μαζί μας εκπρόσωποι ελληνικών εταιρειών με έδρα τη Θεσσαλονίκη όπως η Beetroot design group, η BETA CAE Systems, η SoftConf και η Veltio οι οποίοι θα μιλήσουν για τη δράση των καινοτόμων επιχειρήσεων τους! Μαζί τους θα είναι και ο Babatsikos Manolis, καλλιτέχνης με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη δημιουργία 3D βίντεο στον τομέα της Υγεία, ο οποίος έχοντας ζήσει και δουλέψει για χρόνια στο εξωτερικό για μεγάλες εταιρείες αποφάσισε να γυρίσει πίσω και να εφαρμόσει τις ιδέες του στην Ελλάδα και η Marily Nika-Yocke, Ελληνίδα που εργάζεται στα κεντρικά γραφεία της Google στην Καλιφόρνια και κάνει mentoring σε νέους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό!

Η συμμετοχή στην Ημερίδα είναι ελεύθερη αλλά υπάρχει προεγγραφή καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες: https://goo.gl/forms/XZkALUItEWrK8m1t2