Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

EXPORT SUMMIT VI, 21 Ιουνίου, Θεσσαλονίκη

Σε συνέχεια των πέντε προηγούμενων ιδιαίτερα επιτυχημένων συνεδρίων, φέτος ο ΣΕΒΕ διοργανώνει το EXPORT SUMMIT VI με θέμα “The digital e-ra, Business on the move, Exports in the fast lane”, την Πέμπτη 21 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο Makedonia Palace.
Ο ψηφιακός μετασχηματισμός των επιχειρήσεων αποτελεί βασικό αναπτυξιακό εργαλείο στο νέο παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον. Οι νέες τεχνολογίες & οι επιχειρηματικές τάσεις που διαμορφώνονται από αυτές στην ανάπτυξη του διεθνούς εμπορίου αποτελούν μονόδρομο για την ανάπτυξη των ελληνικών εξαγωγικών επιχειρήσεων.
Η θεματολογία του συνεδρίου θα καλύψει όλες τις σύγχρονες τάσεις και τεχνολογίες του Ψηφιακού Επιχειρείν, έτσι ώστε να αποτελέσουν τα εργαλεία των δυναμικών εξαγωγικών επιχειρήσεων για να ενισχύσουν το ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα στις διεθνείς αγορές να βελτιώσουν τις παραγωγικές & οργανωτικές τους διαδικασίες και να αποκομίσουν τα μέγιστα οφέλη από την εφαρμογή τους.
Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι δωρεάν.
Επισκεφτείτε το επίσημο site του συνεδρίου για να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα και τους ομιλητές: http://exportsummit.gr/