Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Open Coffee Thessaloniki LXXII

Μπορεί το καλοκαίρι είναι προ των πυλών αλλά η 72η συνάντηση του Open Coffee στη Θεσσαλονίκη, με στόχο να σας κρατήσει στην πόλη, έρχεται με 3 νέες, πολύ ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις στις 14 Μαΐου 2018 στον χώρο του OK!Thess.
  • Ο Δημήτρης Λιτσικάκης, Country Manager Greece θα μας παρουσιάσει πως η Revolut, μια επαναστατική υπηρεσία στον χώρο του digital banking, κατάφερε να επιτύχει επένδυση 350 εκατομμυρίων δολαρίων με αποτίμηση στα 1.7 δισεκατομμύρια και να αποτελέσει την πρώτη FinTech startup με Unicorn status.
  • Ο Γιάννης Χατζηπαύλου είναι συνιδρυτής και CEO του legalpal. Το legapal είναι μια νέα διαδικτυακή υπηρεσία που βοηθά πολίτες να αναζητήσουν και ανακαλύψουν τον κατάλληλο δικηγόρο σύμφωνα με τις ανάγκες τους, καθώς και δικηγόρους να προβληθούν και να επικοινωνήσουν με ένα ευρύτερο κοινό.
  • Ο Θανάσης Κόλλιας είναι συνιδρυτής και CEO της KINVENT. H KINVENT προσφέρει τεχνολογικά προϊόντα μέτρησης της μυικής δύναμης, ισορροπίας και κίνησης που επιτρέπουν στους επαγγελματίες της αποκατάστασης να παρακολουθήσουν αντικειμενικά και γρήγορα την πρόοδο του ασθενούς, παρακινώντας τον παράλληλα μέσω Serious Games.
Η συγκεκριμένη συνάντηση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των δράσεων του ThessWeek.  Ευχαριστούμε θερμά την οργανωτική ομάδα για την πρόσκληση συμμετοχής.
Διαδικαστικά:
Μαζευόμαστε στις 19:30, στο γνωστό φιλικό και καθιερωμένα ανεπίσημο κλίμα για νέες γνωριμίες κι ανταλλαγή απόψεων γύρω από κοινά θέματα ενδιαφέροντος νέων και δραστήριων ατόμων.
Οι παρουσιάσεις, συνοδευόμενες από σύντομο Q&A ξεκινούν στις 20:00 στο OK!Thess.
Μετά τις παρουσιάσεις παραμένουμε στον χώρο για ποτά και χαλαρή δικτύωση.
Εξ’ ορισμού, η συμμετοχή είναι δωρεάν και ανοικτή προς κάθε ενδιαφερόμενο, επιβαρύνεστε μόνον με ό,τι καταναλώσετε.