Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Ανοιχτή Μέρα Ενημέρωσης, 17/05, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Δέκα σύλλογοι, φοιτητικές ομάδες και οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, θα συμμετάσχουν στην ενημερωτική ημερίδα «Ανοιχτή Μέρα Ενημέρωσης» που διοργανώνει το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας την Πέμπτη 17 Μαΐου 2018 από τις 10.30 έως τις 14.00 στην Αίθουσα Συνεδρίων, στον 1ο όροφο του Πανεπιστημίου.
Στόχος της εκδήλωσης είναι, μέσα από 10 σύντομες παρουσιάσεις, οι φοιτητές να γνωρίσουν καλύτερα τους τρόπους και τις δυνατότητες συμμετοχής τους σε ορισμένες από τις δραστηριότητες της πανεπιστημιακής κοινότητας, αλλά και τις εξωακαδημαϊκές δράσεις που προσφέρονται στους νέους του Πανεπιστημίου.
Οι παρουσιάσεις θα γίνουν από το Σύλλογο Φοιτητών, την AIESEC, την Ακαδημία Ρομποτικής, το Yummy Wallet, την Περιβαλλοντική Ομάδα, το Finance Club, το TEDxUoM, το ESN (Erasmus), το LivArt και το Γραφείο Φυσικής Αγωγής. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, ενώ κατά την διάρκεια των παρουσιάσεων θα υπάρχει δυνατότητα ερωτήσεων από τους φοιτητές.
Αμέσως μετά την ενημέρωση, θα πραγματοποιηθεί ο τελικός αγώνας καλαθοσφαίρισης από το εσωτερικό τουρνουά του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στο Γυμναστήριο του Ιδρύματος και θα απονεμηθεί το κύπελλο στη νικήτρια ομάδα.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Δημοσίων & Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου, στο τηλ. 2310-891.245.