Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Τα «Μονοπάτια» πάνε και φέτος Θεσσαλονίκη!

Η δράση του Skywalker.gr συνεχίζεται για μία ακόμη χρονιά στη Θεσσαλονίκη από τις 26 έως τις 30 Μαρτίου 2018 και ώρες 10:00-16:00 με την παράλληλη διεξαγωγή του 31ου Μονοπατιού Επιχειρηματικότητας, του 4ου Μονοπατιού Αναζήτησης Εργασίας και του 15ου Μονοπατιού Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας.
Τα «Μονοπάτια» είναι πενθήμερα βιωματικά σεμινάρια με σκοπό την παροχή αξιοποιήσιμων πληροφοριών για την εργασία και την επιχειρηματικότητα, στα οποία η συμμετοχή του κοινού είναι χωρίς χρέωση.
Τα Μονοπάτια Επιχειρηματικότητας προσφέρουν τις πρώτες βασικές γνώσεις σε όσους θέλουν να ιδρύσουν τη δική τους επιχείρηση. Οι εκπαιδευόμενοι προσεγγίζουν τις βασικές αρχές, τις μεθόδους και τα εργαλεία του επιχειρείν και εκπαιδεύονται στις απαραίτητες δεξιότητες του επιχειρηματία.
Τα Μονοπάτια Αναζήτησης Εργασίας παρέχουν πληροφορίες για μία αποτελεσματική αναζήτηση εργασίας με θεματολογία το σωστό βιογραφικό σημείωμα, τη συνέντευξη εργασίας, την επαγγελματική αυτοπαρουσίαση, τις τάσεις της σύγχρονης αγοράς κ.ά., εκπαίδευση κατά την οποία οι συμμετέχοντες ενδυναμώνονται και επικαιροποιούν τις γνώσεις τους στην αναζήτηση εργασίας.
Τα Μονοπάτια Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας παρέχουν ουσιώδεις γνώσεις σε όσους θέλουν να ιδρύσουν τη δική τους κοινωνική επιχείρηση. Οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να κατανοήσουν τις βασικές αρχές και αξίες, τις μεθόδους, το νομικό, φορολογικό και χρηματοδοτικό πλαίσιο της κοινωνικής επιχειρηματικότητας και να εξετάσουν τη συμβατότητά τους με το αντικείμενο.
  • Λόγω της δομής του προγράμματος η συμμετοχή των ενδιαφερομένων μπορεί να αφορά μόνο σε ένα από τα τρία Μονοπάτια. Προϋπόθεση για την ένταξη στο τμήμα είναι η παρακολούθηση ολόκληρου του σεμιναρίου και όχι τμήματος αυτού.
  • Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής εδώ…