Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

Open Coffee Thessaloniki LXX

Τη Δευτέρα 22/01/2017 και ώρα 19:30 στον χώρο του OK!Thess, στην 70η συνάντηση του Open Coffee Thessaloniki θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τα τρία νέα venture capital funds που ξεκίνησαν πρόσφατα. Ελάτε, ενημερωθείτε, δικτυωθείτε.
Ομιλητές:
  • Κατερίνα Πραματάρη και Κωνσταντίνος Λαύκας, partners του Uni.Fund. Το αρχικό μέγεθος του Uni.Fund είναι 27 εκατ. και αναμένεται να φτάσει τα 40 εκατ. για επενδύσεις σταδιου seed και pre-seed (Equifund Innovation Window) σε εταιρείες που δραστηριοποιούνται στους τομείς της πληροφορικής και του ηλεκτρονικού επιχειρείν (π.χ. ICT, IoT, health–tech, fin–tech, insurance–tech, κλπ.), των καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσίων (π.χ. στον κλάδο του εμπορίου, agrofood, ναυτιλίας, τουρισμού, υγείας κλπ.), και στον ευρύτερο τεχνολογικό τομέα (υλικά, ενέργεια, περιβάλλον κλπ.).
  • Γιώργος Καραντώνης, Μυρτώ Παπαθάνου και Γιώργος Μούσμουλας, partners του Metavallon. Το Metavallon διαχειρίζεται 31,3 εκατ. ευρώ κάνοντας επενδύσεις σταδιου seed και pre-seed (Equifund Innovation Window) σε εταιρείες που δραστηριοποιούνται στους τομείς του fintech, της ενέργειας και του cybersecurity και εργάζονται με εκθετικές τεχνολογίες όπως τεχνητή νοημοσύνη, blockchain και ρομποτική.
  • Απόστολος Αποστολάκης και Γιώργος Δημόπουλος, partners του VentureFriends II. To VentureFriends II αποτελεί το δεύτερο fund της ομάδας και θα κάνει επενδύσεις σταδιου seed και series A (Equifund Early Stage VC window) σε εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς του internet με μια μικρή προτίμηση στους τομείς των software as a service και marketplaces που έχουν ήδη δημιουργήσει ένα οικοσύστημα εταιρείων.
Διαδικαστικά:
Μαζευόμαστε στις 19:30, στο γνωστό φιλικό και καθιερωμένα ανεπίσημο κλίμα για νέες γνωριμίες κι ανταλλαγή απόψεων γύρω από κοινά θέματα ενδιαφέροντος νέων και δραστήριων ατόμων.
Οι παρουσιάσεις, συνοδευόμενες από σύντομο Q&A ξεκινούν στις 20:00 στο OK!Thess.
Μετά τις παρουσιάσεις παραμένουμε στον χώρο για ποτά και χαλαρή δικτύωση.
Εξ’ ορισμού, η συμμετοχή είναι δωρεάν και ανοικτή προς κάθε ενδιαφερόμενο.