Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

Open Coffee Thessaloniki LXIX

Η 69η συνάντηση του Open Coffee Θεσσαλονίκη έρχεται τον Νοέμβριο και είναι θεματική! Σας περιμένουμε τη Δευτέρα, 13/11 στις 19:30 στον Πολυχώρο WE  για να μιλήσουμε για Bitcoin & Blockchain.
Ομιλίες:
  • Ο Δρ. Κωνσταντίνος Καρασάββας, Blockchain Research Engineer στο Πανεπιστήμιο της Λευκωσίας, θα παρουσιάσει το Bitcoin και τα βασικά χαρακτηριστικά του, κάποιες εφαρμογές του και πως θα μπορούσαν να επηρεάσουν την καθημερινότητα μας, καθώς και ένα απλό παράδειγμα χρήσης του.
  • Ο Δημήτρης Τσαπακίδης, curator στο WeAcceptBitcoin.gr, θα μιλήσει για το πως μπορούμε να προστατεύσουμε τα κρυπτονομίσματά μας και πως θα φροντίσουμε να καταλήξουν στους συγγενείς μας αν μας πατήσει λεωφορείο.
  • Ο Γιώργος Χαντζάρας, συνιδρυτής και CTO του Tradeline, μιας startup που αλλάζει τον τρόπο που λειτουργούν οι ναυτιλιακές εταιρείες παγκοσμίως, θα μιλήσει για το πως οι τεχνολογίες Blockchain μπορούν να χρησιμοποιηθούν, τις δυσκολίες αλλά και τα οφέλη τους.
Διαδικαστικά:
  • Μαζευόμαστε στις 19:30, στο γνωστό φιλικό και καθιερωμένα ανεπίσημο κλίμα για νέες γνωριμίες κι ανταλλαγή απόψεων γύρω από κοινά θέματα ενδιαφέροντος νέων και δραστήριων ατόμων.
  • Οι παρουσιάσεις, συνοδευόμενες από σύντομο Q&A ξεκινούν στις 20:00 στον Πολυχώρο WE.
  • Μετά τις παρουσιάσεις παραμένουμε στον χώρο για ποτά και χαλαρή δικτύωση.
  • Εξ’ ορισμού, η συμμετοχή είναι δωρεάν και ανοικτή προς κάθε ενδιαφερόμενο, επιβαρύνεστε μόνον με ό,τι καταναλώσετε.
Πληροφορίες: http://opencoffee.gr






---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Μεταπτυχιακό στα Πληροφοριακά Συστήματα, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας
Έναρξη: Φεβρουάριος 2018.
Διάρκεια Σπουδών: Τρία εξάμηνα.
Υποβολή αιτήσεων: έως 22/01/2018.
Πληροφορίες εδώ...