Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

Ημερίδα με τίτλο «Blockchain, the New Era», 25/11/2017, Θεσσαλονίκη

Το think tank επιχειρηματικότητας και καινοτομίας “Open Minds” , σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών (Ι.Π.ΤΗΛ/Ε.Κ.Ε.Τ.Α.)  σας προσκαλούν στην ημερίδα  με θέμα “Blockchain the new era”.
Αντικείμενο την ημερίδας αποτελεί η ανάδειξη της χρήσης της τεχνολογίας Blockchain σε  πλήθος εφαρμογών του τεχνικού και οικονομικού κλάδου.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017, από τις 09:00 μέχρι τις 19:00, στο αμφιθέατρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκη, Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας (Τ.Ε.Ε./Τ.Κ.Μ.).
Η ημερίδα θα συμπεριλαμβάνει παρουσιάσεις ακαδημαϊκών και επιχειρηματικών φορέων, ανοιχτή συζήτηση στρογγυλής τραπέζης καθώς και δύο (2) διαδραστικά workshops.
Η ημερίδα απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να ενημερωθούν και να εμβαθύνουν στις διαστάσεις των εφαρμογών της αναπτυσσόμενης τεχνολογίας του Blockchain. Στους απώτερους στόχους της εκδήλωσης συγκαταλέγεται η δικτύωση και η διερεύνηση συνεργασιών ανάμεσα στους συμμετέχοντες.
Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα είκοσι (20) ευρώ ανά άτομο. Με το πέρας της εκδήλωσης θα αποσταλεί ηλεκτρονικά πιστοποιητικό παρακολούθησης.
Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής εδώ…






---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Μεταπτυχιακό στα Πληροφοριακά Συστήματα, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας
Έναρξη: Φεβρουάριος 2018.
Διάρκεια Σπουδών: Τρία εξάμηνα.
Υποβολή αιτήσεων: έως 22/01/2018.
Πληροφορίες εδώ...