Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Εκδήλωση με θέμα "MIS Success Stories", Πέμπτη 15/12, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Απόφοιτοι του Δ.Π.Μ.Σ. στα Πληροφοριακά Συστήματα (MIS) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας παρουσιάζουν την επαγγελματική τους ιστορία και αναλύουν σύγχρονα και ενδιαφέροντα θέματα του κλάδου ΤΠΕ (Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών). Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου, 19:00-21:00, στην Αίθουσα Συνεδρίων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (1ος όροφος).

  • Ο κ. Μυλωνάς Θεόφιλος, ιδρυτής της εταιρείας Yummy Wallet, εξηγεί γιατί το Fintech είναι από τους πιο “καυτούς” τομείς στην επιχειρηματικότητα σήμερα και παρουσιάζει την καινοτόμα και βραβευμένη πλατφόρμα που επιστρέφει χρήματα με κάθε αγορά.
  • Ο κ. Ανδρεάδης Αλέξανδρος, Αναλυτής Συστημάτων στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, περιγράφει το ρόλο των πληροφοριακών συστημάτων σε ένα μεγάλο οργανισμό και παρουσιάζει τα καθήκοντα και τις αρμοδιότητες του αναλυτή συστημάτων.
  • Ο κ. Τσιάβος Βασίλης, QA Consultant της εταιρείας Comquent, εξηγεί τι σημαίνει ποιότητα στο software και αναλύει τους τρόπους με τους οποίους αυτή διασφαλίζεται σε μεγάλα ηλεκτρονικά καταστήματα.
  • Ο κ. Ελευθεριάδης Ιορδάνης, Αναπληρωτής Καθηγητής, Διευθυντής του Δ.Π.Μ.Σ. στα Πληροφοριακά Συστήματα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας(MIS) απευθύνει χαιρετισμό.

 Η είσοδος είναι ελεύθερη σε κάθε ενδιαφερόμενο.
  • Για δήλωση συμμετοχής-κράτηση θέσης, παρακαλούμε δηλώστε συμμετοχή εδώ…
  • Ενημερώνουμε ότι κατά την προσέλευση θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με τις δηλώσεις συμμετοχής. Μετά την έναρξη της εκδήλωσης θα επιτραπεί, εφόσον υπάρχουν θέσεις, η είσοδος και σε μη εγγεγραμμένους ενδιαφερόμενους.

Πληροφορίες: mis@uom.gr και 2310-891514