Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

«Οικογενειακός προϋπολογισμός: δεν ξοδεύω ή ξοδεύω αποτελεσματικά;», 21/11/2016, Θεσσαλονίκη

Το Κέντρο Επιχειρηματικής & Πολιτιστικής Ανάπτυξης (ΚΕΠΑ) διοργανώνει ένα ιδιαιτέρως διαδραστικό biscotto workshop, με θέμα «Οικογενειακός προϋπολογισμός: δεν ξοδεύω ή ξοδεύω αποτελεσματικά;», τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016 στο στο biscotto coffee+ στο Mediterranean Cosmos.

Το workshop υλοποιείται στο πλαίσιο του έργου microSTARS και αποτελεί μέρος μίας ευρύτερης καμπάνιας με θέμα “Δανείζομαι Υπεύθυνα” (Borrow Wisely) που διεξάγεται από τον φορέα Μικροπιστώσεων (Microfinance Centre – MFC).
Στη νέα οικονομική πραγματικότητα που βιώνουν χιλιάδες νοικοκυριά, σήμερα αποτελεί ίσως μεγαλύτερη ανάγκη από ποτέ η σωστή διαχείριση των οικονομικών μας αλλά και η εκπαίδευση των παιδιών μας σε θέματα οικονομικής φύσης και διαχείρισης. Η τήρηση ενός απλού οικογενειακού προϋπολογισμού θεωρείται ως ένα από τα πιο αποτελεσματικά “εργαλεία”, για να γλιτώσει πολλά νοικοκυριά από τις οικονομικές καθημερινές δυσκολίες με τις οποίες βρίσκονται αντιμέτωπα.
Σίγουρα, δεν κατέχουμε όλοι μας, από οικονομικά ούτε από θέματα διαχείρισης.
Σας προσκαλούμε λοιπόν σε έναν διάλογο με θέμα «Οικογενειακός προϋπολογισμός: δεν ξοδεύω ή ξοδεύω αποτελεσματικά;» μέσα από τον οποίο θα γνωρίσουμε με απλά λόγια τα βασικά βήματα της οικονομικής διαχείρισης ενός νοικοκυριού, θα ανακαλύψουμε «έξυπνους» τρόπους αποταμίευσης και θα κατανοήσουμε πώς ο οικογενειακός προϋπολογισμός μας βοηθάει στην καλύτερη αξιοποίηση των διαθέσιμων χρημάτων και τον καταμερισμό τους με τέτοιο τρόπο, ώστε να καλύψουμε στον μέγιστο δυνατό βαθμό τις ανάγκες μας.
Παρουσίαση:
  • Βασιλική Παρασκευά, Στέλεχος ΚΕΠΑ, Υπεύθυνη Πιστώσεων του Κέντρου Υπηρεσιών Επιχειρηματικής Ανάπτυξης microSTARS
Info
  • biscotto coffee+ (Mediterranean Cosmos)
  • Δευτέρα 21 Νοεμβρίου
  • Έναρξη: 20:15
  • Είσοδος ελεύθερη

Κρατήσεις: 2310253878 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα κράτησης που θα βρείτε εδώ... 

Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean Cosmos