Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Business Talents, Διαγωνισμός με Προσομοιωτή & Ημέρες Καριέρας 2015-16

Το BusinessTalents, ο πρωτοποριακός Διαγωνισμός με Επιχειρηματικό Προσομοιωτή για Φοιτητές και Αποφοίτους που σας δίνει τη δυνατότητα να διοικήσετε με την ομάδα σας μία εταιρία και να εξασκηθείτε στη λήψη κάθε είδους αποφάσεων πάνω στις λειτουργίες της, σε μια πρακτική άσκηση Επιχειρηματικότητας,

διοργανώνει τώρα τις ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ με συμμετοχή κορυφαίων επιχειρήσεων και προσφέρει την ευκαιρία να στείλτε το Βιογραφικό σας, να κάνετε Συνεντεύξεις, να παρακολουθήσετε παρουσιάσεις και workshops, και να κάνετε αίτηση για Θέσεις Εργασίας και Πρακτικής Άσκησης. 
Ο Διαγωνισμός που θα συμμετάσχετε είναι εθνικός και αποτελεί μία συναρπαστική πρακτική εμπειρία με τη χρήση του Προσομοιωτή, συνεργασίας με την ομάδα σας και ανάπτυξης δεξιοτήτων, που δεν πρέπει να χάσετε !  Μετά από 9 “εταιρικά έτη” και αντίστοιχα Επιχειρηματικά Σχέδια που διαρκούν από Φεβρουάριο ως Μάϊο 2016, θα προκριθείτε ανάμεσα στις 75 καλύτερες Ομάδες στο μεγάλο Τελικό στις 3 Ιουνίου, όπου θα διεκδικήσετε Βραβεία, ενώ θα λάβετε και ένα Δίπλωμα.
Γίνεται για 3η χρονιά στην Ελλάδα μετά τις επιτυχημένες δύο διοργανώσεις του 2014 και 2015 με συνολικά 5.000 συμμετέχοντες από όλα (κυριολεκτικά) τα Πανεπιστήμια και Τ.Ε.Ι της Ελλάδας, καθώς και Ιδιωτικά Κολλέγια και ΙΕΚ.
Οι Ημέρες Καριέρας θα υλοποιηθούν στο διήμερο 3 & 4 Ιουνίου 2016, μαζί με τον Τελικό του Διαγωνισμού της 3/6. Με την Εγγραφή σας στο Διαγωνισμό εξασφαλίζετε ταυτόχρονα συμμετοχή σε όλες τις δράσεις των επιχειρήσεων, τη διαθεσιμότητα του Βιογραφικού σας σ’αυτές και την παρουσία σας στο διήμερο event, ανεξάρτητα αν θα προκριθείτε ή όχι στον Τελικό.
Οι Εγγραφές άνοιξαν στις 15 Δεκεμβρίου 2015 και λήγουν 21 Φεβρουαρίου 2016.
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: http://www.businesstalents.com/