Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2015

Open Coffee Thessaloniki, 16/11

Μετά από το επιτυχημένο Open Coffee Thessaloniki / Drinks Only του Οκτωβρίου, έρχεται η 59η συνάντηση. Στις 16/11 σας περιμένουμε στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης τη γνωστή ώρα.


Ομιλίες:
  • Ο Δρ. Σπύρος Αρσένης, στέλεχος Business Banking, Διεύθυνση Ανάπτυξης Πελατείας Λιανικής στην Εθνική Τράπεζα, θα παρουσιάσει το πρόγραμμα ενίσχυσης καινοτόμων επιχειρήσεων NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας το οποίο περιλαμβάνει δράσεις χρηματοδότησης, εκπαίδευσης και mentroring για όσους σκέπτονται να ξεκινήσουν το δικό τους εγχείρημα στον χώρο των startups.
  • Ο Αλέξανδρος Χατζηελευθερίου, ιδρυτής της Blueground η οποία μετατρέπει οικιστικά ακίνητα σε πλήρως εξυπηρετούμενα καταλύματα με την υποστήριξη της τεχνολογίας. Ο Αλέξανδρος θα παρουσιάσει την εταιρία και θα μοιραστεί τα πιο σημαντικά σημεία από την εμπειρία και τη γνώση που αποκόμισε μέσα που από την ανάπτυξη της εταιρίας.
  • Ο Κωνσταντίνος Μπρατάνης, συνιδρυτής της Goodvidio, θα μιλήσει για την υπηρεσία λογισμικού που βοηθά e-commerce sites να αναβαθμίσουν την αγοραστική εμπειρία των πελατών τους, ενσωματώνοντας στις σελίδες τους τα καλύτερα video που μπορούν να εντοπιστούν στο διαδίκτυο.
  • Ο Δημήτρης Φροσύνης είναι ο CEO της HotelFeedback μιας startup εταιρίας που φιλοδοξεί να αλλάζει τη φιλοσοφία των κριτικών στις ξενοδοχειακές μονάδες θα παρουσιάσει το τρόπο προσέγγισης του νέου εγχειρήματος, τα πρώτα δείγματα της αγοράς και το τρόπο διείσδυσης στην Ευρώπη.
Διαδικαστικά:
Μαζευόμαστε κατά τις 19:30, στο γνωστό φιλικό και καθιερωμένα ανεπίσημο κλίμα για νέες γνωριμίες κι ανταλλαγή απόψεων γύρω από κοινά θέματα ενδιαφέροντος νέων και δραστήριων ατόμων.
Οι παρουσιάσεις, συνοδευόμενες από σύντομο Q&A θα πραγματοποιηθούν στις 20:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Νέου Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης.
Εξ’ ορισμού, η συμμετοχή είναι δωρεάν και ανοικτή προς κάθε ενδιαφερόμενο.

Πληροφορίες: http://opencoffee.gr/