Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

StartupBus Europe: Ο συναρπαστικότερος διαγωνισμός επιχειρηματικότητας στην Ευρώπη

Είσαι νέος και έχεις μία καλή επιχειρηματική ιδέα; Είσαι φοιτητής και θέλεις να δοκιμάσεις τις δυνατότητες σου; Είσαι επαγγελματίας και ψάχνεις νέες ευκαιρίες απασχόλησης και δικτύωση; Αν είσαι κάτι απο τα παραπάνω, τότε το συγκεκριμένο κείμενο σε αφορά.

Η δημιιουργία και συμμετοχή Ελληνικής αποστολής για πρώτη φορά στην ιστορία του διαγωνισμού, είναι γεγονός. Η αποστολή, αποτελούμενη απο 25 περίπου επίδοξους φοιτητές και επαγγελματίες (developers, designers, business strategists) έχει σκοπό να κατακτήσει την Ευρωπαική σκηνή των start-ups και τον διαγωνισμό StartupBus Europe 2014.
Το StartupBus Europe 2014 γίνεται για 4η συνεχή χρονιά με την συμμετοχή 8 Ευρωπαικών χωρών. Πρόκειται για ένα ταξίδι 72 ωρών (hackathon) με ειδικά διαμορφωμένο λεωφορείο από την Αθήνα προς την Βιέννη κατά την διάρκεια του οποίου θα σχηματιστούν πέντε (5) νέες εταιρείες οι οποίες θα διαγωνιστούν με ομάδες άλλων λεωφορείων που θα ξεκινήσουν ταυτόχρονα από την Γερμανία, το Βέλγιο, την Ιταλία, την Γαλλία, την Εσθονία, την Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο.
To πιο συναρπαστικό hackathon στην Ευρώπη καταλήγει στο Pioneers Festival το συνέδριο όπου η τεχνολογία και η επιστήμη συναντούν την επιχειρηματικότητα με εξαιρετικές ευκαιρίες δικτύωσης και πρόσβαση σε επενδυτές για τις start-ups που θα συμμετέχουν.
Το συγκεκριμένο εγχείρημα αποτελεί επίσης σημαντική ευκαιρία διαφήμισης και προώθησης για τις ελληνικές επιχειρήσεις, καθώς με την συμμετοχή τους δείχνουν έμπρακτα την στήριξη τους στην νεοφυή επιχειρηματικότητα και λαμβάνουν εξαιρετικές ευκαιρίες προβολής μέσα από τα κανάλια επικοινωνίας του StartupBus.
Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:

Πηγή: epixeiro.gr