Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Open Coffee Thessaloniki LI

Η 51η συνάντηση της μεγαλύτερης παρέας γύρω από την επιχειρηματικότητα και τις νέες τεχνολογίες  στη Θεσσαλονίκη έρχεται την Τρίτη 16/9 στο νέο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.  Ώρα προσέλευσης: 19:30. Ώρα έναρξης: 20:00. Συμμετοχή: δωρεάν και ανοιχτή για κάθε ενδιαφερόμενο.  Παρουσιάζουν:
  • Ο Δρ. Σπύρος Αρσένης, στέλεχος Business Banking, Διεύθυνση Ανάπτυξης Πελατείας Λιανικής στην Εθνική Τράπεζα θα παρουσιάσει το πρόγραμμα ενίσχυσης καινοτόμων επιχειρήσεων NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας το οποίο περιλαμβάνει δράσεις χρηματοδότησης, εκπαίδευσης και mentroring. Επίσης θα αναφερθεί στον 5ο Διαγωνισμό i-bank Καινοτομία & Τεχνολογία.
  • Ο Γιάννης Παπαγεωργίου, Co – Founder & CEO, παρουσιάζει το Truckbird, μία ηλεκτρονική αγορά που φέρνει σε επαφή αποστολείς εμπορευματικών φορτίων με μεταφορικές εταιρείες, στο χώρο των διεθνών οδικών, θαλάσσιων και αεροπορικών μεταφορών. Οι εταιρείες που θέλουν να μεταφέρουν εμπορευματικά φορτία μπορούν πλέον να επιλέξουν έμπιστους μεταφορείς, σε ανταγωνιστικές τιμές με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο.
  • Η Άννα Κασιμάτη, Co-founder, Services & Operations, θα παρουσιάσει την isMOOD, μια εταιρία ανάλυσης δεδομένων και εξόρυξης γνώσης που ειδικεύεται στην ανάλυση και ερμηνεία δεδομένων από κοινωνικά δίκτυα σε πραγματικό χρόνο, έτσι ώστε οι επιχειρήσεις να «ακούνε» σε πραγματικό χρόνο τη «φωνή» των καταναλωτών και να ενεργούν αποτελεσματικά.
Facebook event εδώ...