Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Πολυσυνέδριο: "Καινοτομία και Ανάπτυξη", 02/11/2013, Θεσσαλονίκη

Το 5ο πολυσυνέδριο «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013 στο ξενοδοχείο Porto Palace, Θεσσαλονίκη, από τις 9:00 έως 22:00 και η είσοδος είναι ελεύθερη. Η διοργάνωση στοχεύει στο να αναδείξει την επόμενη ημέρα σε θέματα Αγροτικής Ανάπτυξης και  Τουρισμού, να προβάλει διαδικτυακά εργαλεία που βοηθούν στην εξωστρέφεια των επιχειρήσεων αλλά και να αναδείξει τη δύναμη του ανθρώπινου δυναμικού ως πηγή ανάπτυξης μέσα από εισηγήσεις καθηγητών ελληνικών πανεπιστημίων. Τέλος επιχειρηματίες-φοιτητές θα παρουσιάσουν την καινοτομία τους για την οποία έχουν βραβευτεί.
32 ομιλητές από τον επιχειρηματικό, ακαδημαϊκό, πολιτικό χώρο αλλά και της τοπικής αυτοδιοίκησης θα αναδείξουν τις προκλήσεις και τις δυνατότητες της επιχειρηματικής ανάπτυξης, μέσα από τις παρακάτω θεματικές ενότητες:
  • ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ - ΠΩΣ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ: ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ
  • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ: Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ - ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
  • ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ: ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ
  • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΩΝ
  • ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ www.ka-business.gr για την ΚΑ_ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ - ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ - ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ
Θα ακολουθήσει δεξίωση με τους "THE MODE", το συγκρότημα που κατάφερε να καινοτομήσει συνδυάζοντας τη μουσική «με τη μόδα και την τεχνολογία»
Επιπλέον στον εκθεσιακό χώρο θα προβληθούν Αγροτικά Βιβλία, Τουριστικές Αφίσες και εμπορικά επιστολόχαρτα της χώρας μας, προηγούμενων αιώνων του γνωστού γκαλερίστα Θανάση  Μαυρομάτη.
Επίσης μπορεί κανείς να δει τις τελευταίες ευρεσιτεχνίες του ερευνητικού δυναμικού του ΕΚΕΤΑ και του τμήματος ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ.
Να δει από κοντά το σκούτερ υδρογόνου ελληνικής κατασκευής για οικολογική μετακίνηση αλλά και το τι γίνεται όταν η νανοτεχνολογία συναντά τη μόδα.
Πώς ο Γιατρός μπορεί να μας παρακολουθεί εξ αποστάσεως... και άλλα πολλά στο πλαίσιο του...
5ου Πολυσυνεδρίου «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ» NEXT GENERATION: ΑΓΡΟΤΙKΑ - ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ

02/11/2013 Porto Palace - 09:00 έως 22:00 - ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ -