Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Μελλοντικών Ηγετών Future Leaders


Η «Future Leaders» στοχεύει στο να βοηθήσει τους νέους απόφοιτους ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυµάτων να γίνουν οι ηγέτες του µέλλοντος. Μέσα από µία ξεχωριστή επιµορφωτική εµπειρία, οι «δυνητικοί» ηγέτες θα εντοπίσουν και θα αναπτύξουν τις ηγετικές τους δυνατότητες, σε έργα µε κοινωνική διάσταση.
Με αυτή την πρωτοβουλία δίνεται η ευκαιρία σε εταιρίες και οργανισµούς να συµµετέχουν µέσω των στελεχών τους και να συνεισφέρουν στην κοινωνία, δηµιουργώντας τους ηγέτες του µέλλοντος. Αναδεικνύουν, έτσι το κοινωνικό τους πρόσωπο και έρχονται σε επαφή µε ξεχωριστές ιδέες της νέας γενιάς.
Σηµαντικό ρόλο επίσης στη «Future Leaders» έχουν οι τοπικοί φορείς και οι µη κυβερνητικές οργανώσεις στις οποίες δίνεται η δυνατότητα να µοιραστούν µε τους συµµετέχοντες νέους τις εµπειρίες, γνώσεις αλλά και τους προβληµατισµούς τους. Στόχος των µελλοντικών ηγετών µέσω του προγράµµατος είναι να εργασθούν σε ένα πραγµατικό project προς όφελος των ΜΚΟ µε απτά αποτελέσµατα για την κοινωνία.
 Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει την Τετάρτη 27 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί στις 7 Απριλίου 2013 συνεχίζοντας για έβδομη συνεχή χρονιά να επενδύει στους νέους της χώρας μας.
Κατά την διάρκεια του φετινού προγράμματος θα συμμετέχουν 40 μεταπτυχιακοί φοιτητές ελληνικών πανεπιστημιακών και πολυτεχνικών ιδρυμάτων.
Πως θα δηλώσετε συμμετοχή;
Οι υποψήφιοι Future Leaders μπορούν να αποστείλουν την αίτηση συμμετοχής για το πρόγραμμα.
Την αίτηση συμμετοχής μπορούν να βρουν στο site http://www.futureleaders.gr
Όλες οι αιτήσεις συμμετοχής αποστέλλονται στο email: info@futureleaders.gr
Για αναλυτικές πληροφορίες μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλ: 210 2854272
Program Administrator
Μίχα Ελένη